Economia

Vueling anuncia pèrdues de fins a 10 milions

Vueling ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que preveu per al 2007 uns resultats bruts d'explotació negatius que poden arribar als 10 milions d'euros en el pitjor dels casos.
En concret, la companyia ha anunciat que aquests resultats seran inferiors a la xifra d'entre 23 i 42 milions d'euros que es van anunciar el 3 d'agost passat, i que tot i que "espera" obtenir un Ebitdar (beneficis abans d'impostos, amortitzacions i pagament del lloguer dels avions) "positiu" per a l'exercici, "no en pot descartar" un de negatiu de fins a 10 milions "en el pitjor dels escenaris".

Les variacions entre aquestes estimacions i les del 3 d'agost es deuen principalment a un menor ingrés per bitllet per passatger i un menor coeficient d'ocupació.

Vueling ha regressat al parquet amb un descens del 10,8% després que la CNMV aixequés la suspensió dictada sobre ella el dia anterior, abans de l'obertura dels mercats.

La CNMV ha aixecat la suspensió de l'aerolínia de baix cost a les 10:00 hores i, després d'un període de reajustament de 20 minuts, ha retornat i ha situat el preu de les seves accions en 9,82 euros.

Les accions de Vueling van tancar divendres a 11,01 euros per títol, amb un augment del 0,1%.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.