Economia

El pla de rescat per a Grècia tranquil·litza les borses europees

Cap dels grans valors de l'Ibex-35 han registrat números vermells aquest dilluns

Les borses europees han rebut amb optimisme la concreció del pla de rescat per a Grècia i han continuat la pujada de divendres passat. Així, l'Ibex-35 ha tancat la jornada amb un repunt del 0,58% i s'ha convertit en l'índex europeu que més bon comportament ha tingut.

El selectiu de referència del mercat espanyol s'ha quedat a les portes dels 11.500 euros, amb les constructores i els bancs en les primeres posicions pel que fa als guanys. Així, Ferrovial ha acabat la sessió amb un avanç del 3,19%; Bankinter, del 2,81%; Santander, del 2,05%; i Sacyr Vallehermoso, de l'1,88%.

En el costat de les pèrdues se situen Telecinco i Iberia, que han baixat un 2,48% i un 2,4%, respectivament.

Cap dels grans valors de l'Ibex-35 han registrat números vermells aquest dilluns. Telefónica ha avançat un 0,53%, després que Deutsche Bank hagi millorat el seu preu objectiu. Les accions de BBVA han guanyat un 1,13%. Per la seva banda, Repsol i Iberdrola han pujat un 0,21% i un 0,12% respectivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.