Economia

La vaga de British Airways provoca tres noves cancel·lacions a l'aeroport del Prat

Ja s'han suspès 21 vols des de dilluns i està previst que la vaga s'allargui fins aquest divendres

La vaga convocada per la tripulació de cabina de l'aerolínia British Airways ha obligat a cancel·lar aquest dijous tres sortides des de Barcelona a Londres.

Amb aquests ja són 21 els vols cancel·lats des de dilluns i està previst que la vaga s'allargui fins aquest divendres si les negociacions entre sindicats i patronal no avancen.

Els vols afectats per la protesta són el d'un quart de vuit del matí, el de les 09.20 i el de les 16.30 hores.

La vaga va començar dilluns després que els treballadors de cabina de British Airways oferissin diumenge desconvocar la protesta de cinc dies si la companyia introduïa de nou els avantatges de viatges que tenen els empleats, que es van eliminar com a conseqüència de la vaga del mes de març.

La protesta d'aquesta setmana serà la primera d'una sèrie de tres vagues previstes pels treballadors si no es resol la disputa sobre els canvis en les condicions de feina i els salaris que enfronten l'empresa i els sindicats des de fa un any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.