Política

Vuit vols cancel·lats entre Barcelona i el Regne Unit en el segon dia de vaga de British Airways

La companyia dóna la possibilitat de canviar el vol o bé tornar els diners.

Dels sis vols de British Airways que havien de sortir aquest diumenge des de l'aeroport del Prat fins al de Heathrow, a Londres, només en sortiran dos. Dels altres sis provinents del Regne Unit i que havien d'aterrar a Barcelona, també només n'arribaran dos, segons han confirmat fonts d'AENA.

En total, són vuit els vols que s'han cancel·lat en el segon dia de vaga del personal de l'aerolínia anglesa British Airways. L'aturada seguirà encara aquest dilluns i, si treballadors i empresa no prosperen en les negociacions, també hi haurà vaga entre els dies 27 i 30 de març. Per a aquells que no puguin viatjar, la companyia dóna la possibilitat de canviar el vol o bé tornar-los els diners.

Els empleats demanen que no els congelin els sous. L'empresa, que compta amb 12.000 tripulants de cabina, pretén estalviar-se 70 milions d'euros per afrontar la caiguda de la demanda, l'augment dels preus dels combustibles i l'augment de la competència de les companyies de baix cost. El primer ministre, Gordon Brown, ha demanat a les dues parts que arribin a un acord per evitar les afectacions als passatgers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.