Economia

El jutge envia a la presó Madoff a l'espera que es faci pública la sentència

El jutge federal de Nova York Denny Chin ha enviat a la presó de manera immediata el financer de Wall Street Bernard Madoff després de declarar-se culpable d'onze delictes relacionats amb l'estafa més greu de la història dels Estats Units, un frau piramidal que ha estat valorat en 50.000 milions de dòlars.

El magistrat encarregat del cas ha optat per enviar a la presó el veterà inversor, que gaudia del seu arrest domiciliari en un exclusiu apartament de l'Upper East Side de Nova York, on esperarà que es conegui la sentència el 16 de juny que ve, i li podrien caure fins a un total de 150 anys de presó.

Madoff s'ha declarat culpable de tots els delictes que la Fiscalia li va imputar dimarts passat, frau amb accions, frau en assessoria financera, frau a transferències bancàries, frau postal, perjuri, fals testimoni, donar informació falsa a la SEC, robatori de fons d'inversió dels seus treballadors i tres delictes de blanqueig de diners.

Des d'aleshores ha aconseguit evitar la presó després de pagar una fiança de deu milions de dòlars que li permetia estar sota arrest domiciliari al seu apartament. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.