Economia

Els millors resultats de la història del Deutsche Bank

Els ingressos de l'entitat financera han millorat un 20% entre gener i març i s'han situat en els 9.600 milions d'euros

El primer banc alemany en actius, Deutsche Bank, ha guanyat 2.100 milions d'euros en els tres primers mesos de l'any, un 29% més que en el mateix període del 2006. Aquesta xifra suposa el millor resultat trimestral de la seva història, i ho ha aconseguit, segons ha informat el banc alemany, gràcies a l'augment dels ingressos en banca d'inversió.

El benefici abans d'impostos ha pujat fins els 3.163 milions d'euros, davant dels 2.601 milions del mateix període de l'exercici anterior, mentre que els ingressos nets han millorat un 20% entre gener i març, fins els 9.600 milions.

El president del grup, Josef Ackermann, ha afirmat que Deutsche Bank “està posicionat extraordinàriament per créixer amb rendibilitat a totes les seves àrees”.

El primer banc alemany ha obtingut en el primer trimestre un rendiment sobre capital social abans d'impostos del 45%, percentatge que supera àmpliament l'objectiu del 25% que Ackermann s'havia fixat per al conjunt de l'any.

El president del Deutsche Bank ha considerat que malgrat “la correcció actual del mercat immobiliari, la situació econòmica als Estats Units és ferma i a Eruopa la dinàmica de creixement i la confiança en el futur és estable”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.