Economia

El Meeting Point premia la T-1, Sepes i Acciona amb els guardons d'aquest any

El BMP compta en aquesta edició amb 250 expositors, davant els 423 de l'any passat

El Saló Barcelona Meeting Point ha distingit amb els guardons d'aquest any, entre d'altres, la T-1 de l'aeroport del Prat, la societat de promoció de sòl públic Sepes, que compleix 50 anys, i la constructora Acciona, de la família Entrecanales.

El premi a la T-1, que ha estat lliurat a Aena, se li ha atorgat com a millor projecte de l'any per la terminal dissenyada per l'arquitecte Ricardo Bofill.

Per la seva banda, la ministra Beatriz Corredor, que ha inaugurat avui el Saló, ha agraït el premi a la societat pública Sepes, sobre la qual ha destacat "que serà un instrument clau per lluitar contra els desequilibris que pateix el sector a Espanya".

Un altre premi ha estat per al rei de l'Aràbia Saudita, Abdal·lah bin Abdalaziz Al Saüd, com a millor promotor internacional, pels projectes immobiliaris multimilionaris impulsats al Golf Pèrsic.

Els guardons s'han lliurat aquest dimarts al matí en un acte després de la inauguració del Barcelona Meeting Point. El BMP compta en aquesta edició amb 250 expositors, davant els 423 de l'any passat, encara que destaca la gran presència internacional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.