Economia

Salgado diu que l'atur començarà a baixar d'aquí a uns mesos i que es crearà ocupació a mitjans del 2010

Assegura que les dades de l'octubre són una "mala notícia" i que "no descansarà fins que les xifres no es redueixin"

La vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, ha pronosticat aquest dimarts que l'atur començarà a disminuir "segurament" en pocs mesos i ha afirmat que el govern espanyol crearà ocupació neta a partir de la segona meitat de l'any que ve.

Aleshores, segons Salgado, la crisi haurà acabat, com a mínim, en "termes matemàtics", perquè l'economia registrarà creixements positius, però en "termes humans" el govern Zapatero "no descansarà fins que les xifres d'atur no es redueixin".

En declaracions a Tele-5, la titular d'Economia ha afirmat que la pujada de l'atur en 98.906 persones a l'octubre és una "mala notícia" i ha assenyalat que aquesta dada cal agafar-se-la "amb preocupació".

Tot i això, Salgado ha subratllat que la pujada de la desocupació a l'octubre és, tot i això, "gairebé la meitat" de la registrada en el mateix mes del 2008, quan la desocupació va augmentar en 192.658 persones, fet que suposa una "certa desacceleració" de l'increment de l'atur.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.