Economia

Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa aprovaran la fusió el 8 de febrer

Les caixes d'estalvis també nomenaran els òrgans de govern de l'entitat resultant de l'operació durant un període transitori

Els consells d'administració de les caixes de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa han convocat una sessió extraordinària de les seves assemblees generals el pròxim dia 8 de febrer per aprovar el projecte de fusió de les entitats, segons publica aquest dimarts el Butlletí Oficial de l'Estat.

L'ordre del dia de cada entitat serà l'examen i aprovació del projecte comú de fusió de data 21 de desembre i es nomenarà els òrgans de govern de l'entitat resultant de la fusió durant un període transitori.

També s'aprovarà l'acolliment de la fusió al règim fiscal especial de fusions, escissions, aportacions d'actius i canvi de valors i acolliment del nou grup al règim de consolidació fiscal, i s'autoritzarà l'emissió de participacions preferents convertibles en quotes participatives.

El 10 de desembre els consells d'administració de Caixa Girona, Caixa Manlleu, Caixa Sabadell i Caixa Terrassa van aprovar el pla d'integració de les quatre entitats.

La nova entitat, la denominació de la qual serà Caixa d'Estalvis Unió de Caixes de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa, tindrà la seu social a la plaça de Catalunya de Barcelona.

Per a les caixes el procés d'integració suposarà la creació d'una entitat amb més solvència, eficiència, rendibilitat i competitivitat.

L'import sol·licitat als recursos del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) puja 500 milions d'euros, que haurà de tornar en un termini de cinc anys, amb interessos de mercat, i ajudarà a afrontar les despeses originades pel procés de concentració.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Les exportacions creixen un 6,1% al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre però el balanç segueix negatiu

Tarragona

Les exportacions gironines s’alenteixen al maig

GIRONA
economia

Les exportacions creixen un 2,2% i superen els 9.200 milions al maig

barcelona
TURISME

Els creuers amb Barcelona com a base baten rècords i ja són un 83% dels que arriben

Barcelona
ECONOMIA

100 milions d’euros en set anys per millorar l’ocupació juvenil a Barcelona

Barcelona
ECONOMIA

Confirmats 25 focus més de llengua blava i s’arriba a un total de 71

Barcelona
societat

Inaugurat el centre d’interpretació de la fruita de Catalunya

Lleida
Economia

Apartur recorrerà a la UE contra l’eliminació de llicències de pisos turístics a Barcelona

Barcelona
Economia

Barcelona pujarà al màxim el recàrrec de la taxa turística, fins a 4 euros per nit

Barcelona