Esports

Stoner amplia el seu contracte amb Ducati

El pare i representant del pilot, Colin, ha confirmat l'ampliació del contracte i ha indicat que pretén allargar la relació

El líder del campionat del món de Moto GP, l'australià Casey Stoner, ha ampliat el seu contracte amb l'escuderia Ducati fins a la temporada 2008. Segons ha informat el cap d'equip Livio Suppo en declaracions a la premsa del seu país, “tenim previst que Casey es quedi a Ducati en el 2008”.

El pare i representant del pilot, Colin, ha confirmat l'ampliació del contracte i ha indicat que pretén assegurar una relació duradora amb Ducati. “Casey ha renovat el seu contracte amb Ducati per a tot el 2008 i ja estem parlant sobre el futur. Crec que tindrem alguna concreció per a l'any 2009 i per al 2010”, ha comentat Colin Stoner.

El pilot australià, de 21 anys, ha augmentat la seva avantatge en el campionat amb una impressionant victòria en la carrera del diumenge 10 de juny en el circuit de Catalunya, el quart triomf en la seva primera temporada completa amb l'equip italià.

Després de la seva victòria a Barcelona, Stoner lidera el campionat amb 140 punts, 14 més que el set vegades campió del món Valentino Rossi, pilot de Yamaha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.