Esports

Stoner marca la diferència i fa la 'pole'

Gran Premi de la República Txeca

L'australià Casey Stoner (Ducati) ha marcat la diferència en l'única sessió d'entrenaments oficials del Gran Premi de la República Txeca de MotoGP, que s'ha disputat avui a Brno. Stoner, autor de la 'pole position' per cinquena vegada, la quarta en la present temporada i la tercer consecutiva, ha estat brillant i no ha donat opció als seus competidors.

Després d'un intens treball els dies previs, quan ha arribat el moment de llançar-se a la recerca d'un temps per a la formació de sortida, el pilot australià, a un ritme vertiginós, s'ha acabat posant al capdavant de la classificació amb un avantatge de gairebé tres dècimes de segon respecte el seu immediat perseguidor, que sorprenentment ha estat el nord-americà Nicky Hayden (Honda), vigent campió del món.

De fet, per primer cop en tot el cap de setmana els pilots de Michelin han donat la sensació de poder estar davant, amb els millors de Bridgestone. Al resultat obtingut per Hayden s'hi suma el del seu company d'escuderia, Dani Pedrosa, que ha acabat per darrere d'ell, poc més de 15 mil·lèsimes de segon.

No ha tingut tanta sort el set vegades campió del món, l'italià Valentino Rossi (Yamaha), al qual s'ha vist desesperat amb el rendiment de la seva moto.

Carlos Checa (Honda) ha acabat dotzè, dos llocs per davant de Toni Elias (Honda).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.