El Reial Madrid guanya la Lliga

El Barça ha guanyat 5-1 al Nàstic, però el Reial Madrid ha remuntat el seu partit davant el Mallorca i s'ha proclamat campió de Lliga.

El Mallorca s'ha avançat al Reial Madrid amb gol de Varela al minut 15 i ha empatat Reyes al 67. Diarra (80') i altre cop Reyes (82') han donat la victòria al Madrid.

A Tarragona, Puyol ha marcat pel Barça al minut 20, el segon gol l'ha fet Messi el 34, el tercer Ronaldinho el 37 i el quart Messi al 50. Grahn ha marcat pel Nàstic (83`). L'últim gol l'ha fet Zambrotta al minut 90.

Per la seva part, el Sevilla ha perdut 0-1 davant el Vila Real. El gol l'ha marcat Fuentes (49').