Esports

Laporta promet renovar la professionalitat, el compromís i la il·lusió de la plantilla

El president del Barcelona deixa clar, no obstant, que tant Ronaldinho com Eto'o són jugadors de referència per al futur

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha trigat poc a reaccionar després de la pèrdua de la Lliga, en assegurar que en els pròxims dies emprendrà una renovació de la plantilla per construir un equip amb més "professionalitat, compromís i il·lusió".

A més Laporta ha fet autocrítica en assegurar que la directiva que presideix "no ha tingut la capacitat per conèixer en la dinàmica en la qual s'havia entrat" en referència a alguna situació viscuda en el si del vestidor.

"No hem actuat abans per no estar assabentats del que ha passat aquest any sobre certes situacions creades", ha dit Laporta, que podria referir-se als problemes existents en la comunicació entre l'equip tècnic i l'equip directiu, encara que no ho ha precisat.

El que sí que ha deixat clar el president del Barcelona és que tant Ronaldinho com Eto'o són jugadors de referència per al futur, així com l'entrenador, Frank Rijkaard.

Sense tebior, Laporta ha insistit que té "moltes ganes de tornar a començar" i ha remarcat el seu desig de renovar "la professionalitat i el compromís d'aquesta plantilla". I sense facilitar cap altre nom, el dirigent ha donat a entendre que els plans de futur ja estaven decidits abans que es conegués el futur de la Lliga i ha explicat que d'una temporada com aquesta "se n'aprèn molt", perquè "t'enforteix".

"El que m'agradaria és felicitar el campió. Ha estat un just campió i el que hem d'acceptar és que cal saber guanyar i perdre", ha insistit.

Jugar al Barça
Malgrat tot, Laporta ha comentat que afronta el futur "amb noves il·lusions" i ha explicat que "tots els jugadors del món de primera qualitat" volen jugar al Barça.

"Hem tingut una gran decepció, ho sento per tots els barcelonistes, però afortunadament, el club continua en un bon moment. Vull llançar un missatge de tranquil·litat, podem fer front a una renovació necessària, perquè el club està progressant i és una referència al món", ha afegit.

En qualsevol cas Laporta, que dimarts anunciarà els plans de futur de l'entitat en una roda de premsa, ha admès que avui havia estat "un dels dies més tristos" des que es va fer càrrec de la presidència del Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.