Esports

Contador assegura que mai ha comès "un acte de dopatge"

El ciclista espanyol Alberto Contador (Discovery Channel), guanyador del Tour de França 2007, ha assegurat avui a través d'un comunicat que ha llegit en el Consell Superior d'Esports (CSD) que "mai" no ha comès ni ha participat en "un acte de dopatge" i ha demanat que es continuï creient en el ciclisme i en ell mateix. Fins i tot s'ha ofert per a col·laborar en tots els estudis pertinents, inclòs cedir el seu ADN.

"Mai no he comès un acte de dopatge, mai no he participat en un acte de dopatge, i els qui em coneixen saben el que penso sobre això. El meu compromís contra el dopatge és absolut i sempre em trobareu disposat a col·laborar", ha indicat el madrileny, que va recordar que "trimestre rere trimestre i any rere any" envia a la Unió Ciclista Internacional (UCI) els qüestionaris de localització per ser controlat en qualsevol moment.

La clàssica d'Hamburg
L'últim guanyador del Tour de França ha justificat la seva compareixença pels esdeveniments desencadenats des de la seva victòria en la passada edició del Tour, en vetar-se la seva presència en la Clàssica d'Hamburg per la seva no demostrada relació amb l''Operació Port' destapada l'any a Espanya contra el dopatge, destacant que s'ha trobat amb una situació en la qual "tot és nou" per a ell i de la "transcendència real" del qual no era conscient durant la carrera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.