Esports

Henry empata amb Platini com a màxim golejador francès

Thierry Henry ha aconseguit, aquest dissabte, davant les Illes Fèroe el seu gol número 41 amb la samarreta de la selecció francesa i ha empatat amb Michael Platini com a màxim golejador del seu equip nacional.

El davanter del Barcelona ha aconseguit el gol durant el partit que enfrontava la selecció de les Illes Fèroe amb la de França, i que ha acabat amb el resultat de 0 a 6. Ho ha fet durant el partit número 95 que disputa amb la seva selecció, i amb la que va debutar el 11 de octubre de 1995 contra Sud-Àfrica.

Rècord des del 1986
Fins aquest moment el rècord era en mans de l'actual president de la UEFA, Michel Platini, que el va aconseguir el 21 de juny de 1986, quan va marcar el seu últim gol amb la bleu, als quarts de final del mundial de Mèxic. Va ser durant un partit on es van enfrontar França i Brasil, guanyat als penals, i on finalment França va caure enfront dels alemanys a les semifinals.

El següent a la llista de golejadors francesos a la història de la selecció gala es David Trezeguet, que ha aconseguit 34 gols en 70 partits. Tot i que pel que aparentment, el davanter de la Juventus no sembla comptar gaire pel seleccionador francès Raymond Domenech.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.