L'Espanyol cau davant el Valladolid per 2-1

Futbol

El Reial Valladolid prolonga la seva bona seqüència de resultats després de guanyar avui l'Espanyol (2-1) amb dos gols de Llorente, el primer d'ells fulgurant (als vuit segons), en un bon partit, en què els catalans han pagat la seva falta d'aplicació a la primera part.

En una jugada inicial, Joseba Llorente ha aprofitat un servei de Víctor per marcar el primer gol. L'estat de gràcia de l'ariet guipuscoà i la falta de concentració de l'Espanyol han propiciat el gol més ràpid de la lliga fins ara.
Amb l'Espanyol encara despertant-se, Joseba Llorente ha tornat a aprofitar una pilota solta a l'àrea per marcar el segon del Reial Valladolid i el desè gol en el seu compte particular (min. 33).

Amb els de Mendilibar propietaris de l'espai, del partit i de la pilota, l'equip espanyolista ha aparegut a prop del KO, així que la festa s'ha instal·lat a les grades d'un estadi Zorrilla que porta ja nou partits, entre lliga i copa, sense veure perdre el seu equip (des del 21 d'octubre).

Capdevila ha tingut a les seves botes la possibilitat del 3-0 en ple festival dels vallisoletans davant un rival que semblava haver extraviat aquesta brúixola amb la qual havia transitat invicte bona part de la temporada.

Amb dos mitjos centres molt defensius (Moisés i Lola), a l'Espanyol li ha faltat aquesta tarda distribució de joc en el mig camp i, a més, la seva defensa ha fallat de manera flagrant en els dos gols de Joseba Llorente.

Amb tot, els d'Ernesto Valverde han intentat refer-se a la segona part, encara que s'han exposat a una contra del Reial Valladolid que no ha encertat a robar i a sortir amb perill. L'esbós de reacció espanyolista s'ha concretat als 68 minuts, amb un gol de Torrejón que "ha premut" el resultat i l'estat del partit.

L'Espanyol ha tingut una opció de Raúl Tamudo i una pilota que Marcos ha tret sota els pals, mentre que l'equip local, un possible penal a Llorente i una clara ocasió de José Luis Capdevila en àrea petita. Amb tot, el marcador ja no es mouria, encara que els últims minuts han estat agònics per a un Valladolid tancat que ha assistit, aclaparat, a un monòleg fugaç dels catalans.