Esports

L'Espanyol cau davant el Recreativo

Valverde ha hagut de prescindir de Lafuente, Tamudo i David García per lesió i Kameni per estar en la Copa Àfrica

L'Espanyol ha perdut per un gol a dos davant el Recreativo de Huelva en el partit Lliga de Primera Divisió que s'ha disputat a l'estadi Lluís Companys de Barcelona auqest diumenge a la tarda.

El jugador del Recreativo Sinama ha estat l'artífex de la bona primera part del club andalús i ha marcat els dos gols als minuts 17 i 34. El debutant Ewerthon, que ha substituït Jonatahan -retirat en camilla després de rebre un fort cop al cap- al minut 9 ha escurçat distàncies per als blanc-i-blaus al minut 39. La segona part ha tingut menys història, ja que no hi hagut canvis al marcador tot i que tots dos equips han tingut ocasions de marcar. Garcia per l'Espanyol i Aitor pel Recreativo han tingut l'oportunitat de canviar el marcador, però no ho han aconseguit.

Valverde, que en aquest partit ha hagut de prescindir de Lafuente, Tamudo i David García per lesió i Kameni per estar en la Copa Àfrica, farà sortir un onze titular format per Casilla, Lacruz, Torrejón, Jarque, Chica, Hurtado, De la Peña, Rufete, García, Riera i Soriano.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.