Esports

L'Almeria guanya a l'Espanyol (1-0)

Tamudo assoleix els 300 partits a Primera com a jugador blanc-i-blau, igualant el rècord d'Antonio Argilés

L'Almeria ha guanyat l'Espanyol per un gol a zero en el partit que s'ha disputat aquesta tarda a l'estadi Juegos Mediterraneos corresponent a la 19 jornada de Lliga de primera Divisió. La primera part ha acabat sense moviment al marcaro. Juanma Ortiz, de l'Almeria, ha rebut una targeta groga al minut 24 i poc després a Negredo, també de l'Almeria, li han anul·lat un gol per haver tocat la pilota amb les mans. David Garcia ha rebut també la targeta groga al minut 42. el partit ha arribat a la mitja part sense gols.

Ja a la segona part, han vist targeta groga Angel i Lacruz per part de l'Espanyol i Carlos García i Mané per part de l'Almeria. A quatre minuts del final ha arribat l'únic gol del paretit, obra de Kalu Uche, que ha assegurat els tres punts a l'Almeria.

Valverde ha fet sortir al camp Lafuente, Zabaleta, Torrejón, Lacrus, D. Garcia, Ángel, L. García, M. Hurtado, Riera, Coro i Tamudo, mentre que l'entrenador de l'Almeria, Unai emery, ha apostat per D. Alves, Mané, Acasiete, C. García, Bruno, Soriano, Juanito, F. Melo, Crusat, Negredo i J. Ortiz.

En aquest partit el davanter Raúl Tamudo ha assolit els 300 partits a Primera com a jugador de l'Espanyol igualant el rècord d'Antonio Argilés.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.