Esports

El Betis guanya l'Espanyol en el temps de descompte

Jornada 21

El guió s'ha repetit en la segona part del partit. La diferència és que, en aquest segon cas, l'Espanyol no ha tingut temps de reaccionar. Quan l'àrbitre Ayza Gámez ha marcat 4 minuts per al final, Edu ha sentenciat el partit amb un segon gol del Betis.

I això que l'Espanyol havia reaccionat al gol que Pavone ha marcat en el 46 de la primera part, també en el temps de descompte. En els 6 primers minuts de la segona part ha marcat l'asturià Luis García, que ha estat un dels millors dels partit.
Després d'aquest gol de l'empat el partit s'ha equilibrat totalment, i no només en el marcador, sinó també en el joc. En el minut 61, Riera ha caigut a l'àrea després d'una càrrega de Damià, que ha semblat legal i que ha acabat amb un xut de porta per al Betis.

Val a dir que, durant la segona part, s'ha produït molt més joc en el centre del camp, on cap dels dos ha acabat d'imposar-se a l'altre. Això s'ha traduït en menys arribades a les porteries.

En el minut 67 s'ha efectuat el primer canvi, i De la Peña ha entrat per Ángel. El càntabre no jugava des del 5 de gener passat. Tres minuts després Gámez ha tret la targeta groga per a Lacruz. Era una falta perillosa per al Betis, que Caffa ha llançat massa alta.

En el 72, ha entrat Coro a l'Espanyol en el lloc de Soriano. I dos minuts després ha estat a punt de marcar, dues vegades, Caffa. Primer, des de l'esquerra, en una pilota que ha acabat a córner. I tot seguit, ha canviat de banda, i ho ha tornat a intentar.

A 15 minuts per al final del partit, ha entrat Moha por Riera. Abans, però, l'Espanyol ha tingut una altra bona ocasió, però el xut creuat de Valdo ha anat al pal.

Moha ha provocat un córner en el minut 84 de partit, amb una bona ocasió que al final no s'ha aprofitat. Tan sols un minut després, Coro ha xutat al travesser en una altra molt bona oportunitat, després d'una passada de De la Peña.

Així, el Betis ha aconseguit a Montjuïc la seva segona victòria a domicili en la Lliga 2007/2008, que li permet escalar quatre llocs en la classificació general i fugir, poc a poc, de la zona de descens.

Primer gol, de Pavone

La primera part s'ha acabat amb un gol de Pavone en el temps afegit. Un gol d'aquells que en diuen psicològics. L'àrbitre havia afegit 2 minuts per donar per acabada la primera meitat, i quan només en quedava un, l'Espanyol ha rebut una gerra d'aigua freda de la mà del punta bètic.

Això després que l'Espanyol sortís al camp de forma espectacular, visible sobretot en els primers 15 minuts de partit. Tot just començava a rodar la pilota, i un remat llunyà de Luis García ha estat enviat a córner per Ricardo. Els blanc-i-blaus han sortit decidits i confiats mentre els andalusos han aguantat l'envestida com han pogut.

Luis García ha funcionat com a mitja punta i ha creat molts problemes a l'equip bètic.

El Betis, però, ha tingut la seva primera ocasió abans d'arribar al minut 15 de la primera part amb un avançament de Caffa per l'esquerra que ha estat a punt d'aprofitar Pavone.

En el minut 20 de la primera part, s'ha produït el tercer córner per a l'Espanyol, mentre el Betis encara no havia tret cap.

Minuts després, Valdo ha desaprofitat una ocasió al xutar massa centrat. Un error de Vega ha deixat la pilota neta als peus del lleonès, però el xut no ha trobat l'angle i l'ha parat Ricardo sense problemes.

El primer córner per al Betis ha arribat en el minut 25, i una gran creuada de Lacruz després d'una bona passada en profunditat de Caffa que buscava a Pavone no ha trobat un bon final.

Just quan queden 15 minuts per arribar al descans, Damià ha estat a punt de marcar. Li ha arribat una pilota rebutjada que ha xutat de manera espectacular cap a Casilla, que l'ha desviat a córner. En aquests moments, sembla que el partit és clarament dels andalusos.

Lesió de Kiko
A deu minuts per al final de la primera part. Una jugada amb Edu ha lesionat Kiko Casilla, a qui li sortia sang del nas.

En el minut 38 de la primera part, Riera ha fet la seva primera aparició amb un centre amb intenció al qual no ha arribat cap jugador de l'Espanyol.

Fora de joc de Riera a cinc minuts d'acabar la primera part, que ha acabat amb el gol de Pavone en el temps de descompte.

Onze inicial
L'Espanyol ha sortit al camp amb Casilla; Zabaleta, Marc Torrejón, Lacruz, David García; Ángel i Lola, amb Valdo per la dreta i Riera per l'esquerra; Luis García com a segona punta i, a dalt, el jove del planter Jonathan Soriano.

Pel Betis tampoc hi ha hagut novetats en l'onze inicial: Ricardo; Damià, Melli, Juanito, Fernando Vega; Arzu per davant; quatre al mig del camp, Edua, Capi, Rivera i Caffa: i Pavone com a punta de llança.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.