Esports

El TAS es declara incompetent en el cas Messi

FC Barcelona

El Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), s'ha declarat avui incompetent per intervenir en conflictes entre clubs esportius i seleccions nacionals, de tal manera que no es pronunciarà sobre la suposada obligació del FC Barcelona de permetre que Leo Messi participi amb la selecció argentina als Jocs Olímpics de Pequín.

El TAS ha fet public aquest dimecres un comunicat en el que considera que no te "competència" per tractar el contenciós, ja que la Carta Olímpica no s'aplica als clubs professionals. La decisió del TAS, que s'ha pres després que els clubs alemanys Schalke 04 i Werder Bremen hi hagin apel·lat per evitar cedir els seus respectius jugadors Rafinha i Diego a la selecció olímpica brasilera, deixa el Barça sense l'opció de presentar la mateixa apel·lació pel cas Messi, tot i que fonts blaugranes han assegurat que els casos del dos clubs alemanys no són comparables amb el del Barça, club que tirarà endavant l'apel·lació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.