Esports

Messi dóna per fet que jugarà l'amistós entre Argentina i França del pròxim mes de febrer

Barça

L'argentí Leo Messi ha assegurat en una entrevista a la TyC Sports que jugarà l'amistós Argentina-França del pròxim 11 de febrer si Maradona l'hi demana. També ha assegurat que ja ho ha parlat amb Pep Guardiola i que l'entrenador blaugrana l'ha "sabut entendre fàcilment". Aquestes afirmacions de Messi sorprenen, ja que el seleccionador argentí, Diego Armando Maradona, va assegurar que respectaria l'acord a què la Federació Argentina va arribar amb el club blaugrana i que no convocaria Messi en els partits amistosos del 2009.

“Si Diego em cita el pròxim febrer, hi podré estar, ja ho vaig parlar amb Guardiola i ell em va entendre. Parlar amb els dirigents és molt més difícil, però Josep és una persona molt comprensiva i com que va ser jugador em va saber entendre fàcilment. Mai diré no a l'Argentina, però també tinc molt de respecte pel meu club, i és per això que vull que tot quedi ben clar", ha indicat Messi a l'entrevista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.