Esports

Ronaldinho rep l'alta i podrà jugar dijous contra el Vila-real

Futbol

El brasiler Ronaldo de Assís, Ronaldinho, ha rebut avui l'alta mèdica després de 28 dies d'inactivitat amb els seus companys, i podrà jugar aquest dijous contra el Vila-real en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, segons ha confirmat el Barça aquesta tarda.

El jugador barcelonista va disputar el seu últim partit el 23 de desembre, en la visita del Reial Madrid al Camp Nou, però dies després del seu retorn de vacances de Nadal es va queixar d'uns dolors al genoll.
Des de l'1 de gener ha estat baixa com a conseqüència d'una tendinitis rotuliana a la cama esquerra. Durant aquestes quatre setmanes, s'ha sotmès a un treball intensiu de fisioteràpia juntament amb el recuperador Juanjo Brau.

En aquest període de quatre setmanes, l'atacant brasiler s'ha perdut quatre partits de Lliga (Mallorca, Múrcia, Racing de Santander i Athletic de Bilbao) i quatre de la Copa del Rei (Alcoià, els dos del Sevilla i l'anada contra el Vila-real).

Ronaldinho ha participat avui en un partit amistós que el Barcelona ha programat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí contra un combinat de jugadors de l'equip filial. Al costat de Ronaldindo s'han alineat en el mateix equip una barreja de futbolistes del primer equip i del planter de l'entitat catalana: Pinto, Oleguer, Mario, Mauri, Abidal, Edmílson, Gudjohnsen, Rueda, Yepes, Guerra i David González.

Al final del partit d'una hora de durada, l'equip integrat per jugadors de la primera plantilla s'ha imposat per 4-1, amb dos gols de l'islandès Gudjohnsen. El partit l'han seguit des de la banda el tècnic Frank Rikjaard, el secretari tècnic del Barcelona, Aitor 'Txiki' Begiristain, i l'entrenador de l'equip filial, Pep Guardiola.

Després del partit, els serveis tècnics del Barcelona han confirmat les expectatives que s'havien previst la setmana passada i han donat l'alta mèdica al jugador, que en aquest període de recuperació ha dut a terme una pretemporada física per aconseguir un estat físic òptim.

Ronaldinho s'integrarà demà al treball del grup barcelonista, que avui ha gaudit d'un dia de descans després del partit de San Mamés, i tot apunta a que el jugador brasiler entrarà un mes després d'una llista de convocats, per participar en el partir de dijous contra el Vila-real.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.