Esports

Ronaldinho, convocat per jugar contra el Vila-real

Copa del Rei

Després de 8 partits sense jugar i d'un més d'inactivitat, Ronaldinho torna a la llista de convocats de Rijkaard, dijous, per jugar contra el Vila-real.
Sense marge d'error, el Barça rep demà, al Camp Nou, al Vila-real en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, un partit que pot marcar el futur esportiu del conjunt blaugrana, obligat a allunyar els dubtes que ofereix a la Lliga i a assegurar-se la seva presència en les semifinals.

Després de l'empat amb gust a derrota a Bilbao (1-1), al Barcelona s'hi ha instal·lat un discurs derrotista que anima l'equip a multiplicar-se en els tornejos curts, resignat com està el barcelonisme als 9 punts d'avantatge del Reial Madrid a la Lliga.

Per a l'equip blaugrana, la visita del Vila-real suposa un partit d'urgències. No guanyar (0-0 en l'anada) el condemnaria a l'eliminació, una possibilitat que podria desencadenar una tempesta a l'entorn del club. Es discuteix no només la capacitat de Frank Rijkaard, sinó el compromís dels jugadors i la intervenció de la directiva en la feina diària de la plantilla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.