Esports

Oleguer supedita el seu futur al Barça a comptar amb més minuts de joc

El defensa considera que al club "no li interessa tenir a algú que no juga, ni a mi estar sense jugar"

Oleguer Presas, defensa del Barcelona, ha assegurat avui que el seu futur dependrà de la seva presència a l'equip en el que resta de temporada i ha admès que si continua sense tenir minuts de joc, podria abandonar el club blaugrana al final del curs.

El jugador de Sabadell, que només ha disputat nou partits de Lliga, ha matisat que el seu futur no depèn només de la seva voluntat i ha explicat que "al club no li interessa tenir a algú que no juga, ni a mi estar sense jugar".

Oleguer no ha valorat els comentaris que el situen com a possible reforç d'algun equip italià -"sé el que m'han comentat alguns companys per haver-ho llegit a la premsa, res més"- i fins i tot ha comentat amb ironia la possibilitat de fitxar pel Lazio, equip l'afició més radical del qual té connotacions d'extrema dreta. "No seria una qüestió meva, sinó de sentit comú", ha dit.

Més enllà del seu futur com a barcelonista -"aquest és el meu club i m'hi sento molt lligat, però no depèn de mi", ha insistit-, Oleguer ha ressaltat que el vestidor manté la fe necessària per remuntar els sis punts d'avantatge del Reial Madrid. "Sabem que és difícil, però nosaltres estem convençuts de les nostres possibilitats i lluitarem fins al final per posar-los les coses difícils als rivals", ha afegit.

Recuperat ja de les molèsties en els isquiotibials que l'han mantingut de baixa des de final de novembre, Oleguer ha apel·lat al "treball col·lectiu" per explicar el bon moment defensiu de l'equip, el menys golejat de la Lliga, i s'ha negat a opinar sobre el possible fitxatge del central Ezequiel Garay (Racing Santander) pel Barcelona. "És millor no parlar d'especulacions, si ve serà benvingut, com tots", ha tancat.

Oleguer, a més, ha felicitat el seu company Bojan Krkic pel seu imminent debut amb la selecció espanyola, contra França a Màlaga. "Em sembla perfecte, ha treballat molt i ha sorprès a molta gent aquesta temporada. S'ho mereix", ha comentat el defensa català. Qüestionat sobre si veuria el partit d'Espanya per la televisió, Oleguer només va contestar "no ho sé".

Sobre el pròxim compromís de la lliga del Barcelona, dissabte davant el Sevilla en el Sánchez Pizjuán, Oleguer s'ha mostrat partidari de "no estudiar molt el rival", en referència especialment al màxim golejador de la Lliga, Luis Fabiano, "sinó de mantenir la mentalitat i l'actitud correcta per jugar el partit".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.