Esports

Pedrosa: "Encara hem d'avaluar si val la pena córrer"

Moto GP

El pilot català de Moto GP Daniel Pedrosa (Honda) ha mostrat escepticisme de cara al Gran Premi dels Estats Units, que es disputa demà diumenge al circuit de Laguna Seca, i ha reconegut que encara han d'"avaluar si val la pena córrer".

El del Castellar del Vallès, que ha estat operat fa poc d'una fractura a la mà esquerra, que es va fer al Gran Premi d'Alemanya, no pot confirmar la participació en la cursa de demà diumenge. "Em fa molt de mal i la carrera és realment llarga i dura", ha indicat.

"El dolor ha estat molt fort i hem decidit utilitzar una infiltració per a la segona sessió. A la tarda he rodat dos segons més ràpid, tot i sentint molt de dolor al cap de poques voltes", ha assenyalat el català, que ha fet el quinzè millor temps de la segona sessió lliures d'entrenaments, després d'haver acabat darrer a la primera.

A més, el d'Honda, segon classificat del Mundial, ha admès les complicacions del traçat. "És una pista molt exigent, amb moltes pujades i baixades. Les seccions en baixada són particularment difícils, ja que les mans reben més pressió", ha manifestat.

"Puc suportar el dolor del turmell dret quan estic sobre la moto, tot i que he d'utilitzar crosses per caminar", ha apuntat Pedrosa que pateix un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.