Esports

Dani Pedrosa haurà d'esperar 32 hores per saber si pot participar al Gran Premi dels Estats Units

MOTOCICLISME

El pilot català Dani Pedrosa haurà d'esperar les pròximes 32 hores per saber si podrà córrer el Gran Premi dels Estats Units, que se celebrarà el proper cap de setmana, després de patir una aparatosa caiguda quan liderava el Gran Premi d'Alemanya.

El de Castellar del Vallès està ara hospitalitzat a la unitat de cirurgia i microcirurgia de l'Institut Universitari Dexeus de Barcelona, des d'on s'ha confirmat que pateix una "fractura desplaçada de la falange distal del dit índex esquerre", un "esquinç de l'articulació interfalàngica proximal del dit cor esquerre" i un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret, tal com diu l'informe mèdic signat pel doctor Xavier Mir. A més, al pilot de Repsol Honda se li ha practicat una fixació d'una fractura de l'os gran del canell esquerra.

Pedrosa va caure diumenge passat a l'inici de la sisena volta quan liderava la carrera al circuit de Sachsenring. Després d'un primer reconeixement a la Clínica Mobile, el pilot va volar a Barcelona per posar-se en mans del doctor Mir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.