Esports

Guardiola confirma la continuïtat d'Eto'o al Barça

Futbol

Josep Guardiola, entrenador del Barcelona, ha confirmat que el davanter Samuel Eto'o continuarà a l'equip blaugrana malgrat les seves reticències inicials i ha explicat que el "bon comportament" del jugador ha estat la clau en el seu canvi de decisió.

"Encantat" amb el rendiment i el comportament d'Eto'o al llarg de la pretemporada, Guardiola ha explicat que la seva obligació és "treure rendiment a tots els jugadors que tinc a la meva disposició" i que per aquesta raó ha optat per comptar amb el davanter camerunès.

Guardiola també ha explicat que "des del primer dia" ha tractat Eto'o "com un jugador més" i ha afegit que només té "paraules de satisfacció" sobre el futbolista.
Tot i que durant la seva presentació com a tècnic del Barça Guardiola va ser molt clar a l'hora de comunicar que no comptaria amb Eto'o, l'entrenador blaugrana ha oficialitzat, en l'arrencada de la seva roda de premsa i sense necessitat de preguntes prèvies, la continuïtat del jugador camerunès apel·lant a la seva actitud "tant dins com fora del camp".

"Forma part de la meva feina prendre decisions i ara decideixo que Eto'o segueixi amb nosaltres", ha apuntat el tècnic, que ha admès haver "canviat d'opinió" respecte a la seva primera valoració. "Vaig dir el que vaig dir, però també vaig dir que si es quedava aquí, se'l tractaria amb respecte i justícia i que treballaríem per recuperar el millor Samuel".

Guardiola ha assegurat que ha traslladat a Eto'o el consell de què "segueixi sent ell mateix, amb les seves coses bones i dolentes", i ha subratllat que està "a disposició" del futbolista "per a qualsevol problema que pugui tenir".

L'entrenador ha donat per tancat el polèmic currículum extraesportiu d'Eto'o i ha revelat que el club "només es va plantejar fitxar un altre davanter si Eto'o sortia del Barcelona".

L'entrenador del Barça, a més, s'ha resistit a donar per tancada la plantilla amb la continuïtat d'Eto'o, encara que s'ha declarat "encantat i feliç" amb els jugadors de què disposa. "Però dir que ja està tot tancat seria precipitat", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.