Esports

Guardiola recorrerà al filial si no hi ha més fitxatges

Barça

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha assegurat aquest divendres que recorrerà als jugadors del filial en cas que la secretaria tècnica no concreti cap incorporació més abans del 31 d'agost i ha subratllat la seva "fe" en els joves del Barcelona Atlètic "que ens respondran a la perfecció si és necessari".

Encara que el club busca un extrem esquerre, descartada ja l'opció del valencianista David Silva, Guardiola ha dit sentir-se "content" amb la seva plantilla malgrat considerar-la "curta".

"Si ha de venir algun jugador més, bé. I si no, tinc molta fe en els jugadors del filial perquè crec que amb aquesta plantilla podrem arribar lluny", ha dit l'entrenador blaugrana.

En la mateixa línia que el secretari tècnic, Txiki Begiristain, Guardiola ha explicat sense concretar que el Barça segueix "molts jugadors interessants", com "el rus Arxavin i molts altres".

Sobre el futur dels més joves, el tècnic ha demanat temps per decidir. "De moment m'han ajudat molt, m'han ajudat a fer-ho tot més senzill. En principi seran jugadors del filial, però cada cas s'ha d'analitzar individualment". L'entrenador pràcticament ha descartat la possibilitat que els jugadors del planter busquin alguna cessió a un altre equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.