Esports

El Barça viatja a Escòcia amb Messi sense saber si haurà d'anar-se'n amb la seva selecció

Futbol

La plantilla del Barça ha viatjat avui a Escòcia, on romandrà aquesta setmana i jugarà els seus dos primers partits de la pretemporada, amb Leo Messi a l'expedició, encara a l'espera de saber si definitivament haurà de cedir o no el jugador a la seva selecció per a la preparació i disputa dels Jocs Olímpics de Pequín.

Messi està citat per la seva selecció per viatjar demà al Japó, on l'equip olímpic de l'Argentina jugarà un amistós de preparació per als Jocs el dia 29, i havia rebut els bitllets per volar a Tòquio de l'Associació del Futbol Argentí (AFA), però el Barça sosté que no està obligat a cedir el futbolista.

L'argentí viatja a Escòcia en espera de saber si podrà participar o no als Jocs Olímpics i "mentre no hi hagi contra ordre", Messi serà "un més" en el dia a dia del primer equip blaugrana, segons ha informat el Barcelona després del breu entrenament de la plantilla aquest matí abans de viatjar a Escòcia.

La selecció argentina vol Messi
L'Associació del Futbol Argentí (AFA) manté avui, dilluns, l'anunci de la plantilla que competirà en els Jocs Olímpics de Pequín encapçalada per Messi.

"La plantilla argentina confirmada és la que està des de dissabte a la pàgina web de la nostra entitat. No hi ha canvis", han dit les fonts de l'entitat argentina, que han evitat altres comentaris sobre l'assumpte.
L'equip de Josep Guardiola encara està pendent de si podrà comptar amb Leo Messi per a la fase prèvia de la Lliga de campions a l'agost pròxim, assumpte prioritari per al club.

El Barça s'acull a unes declaracions del president del COI, Jacques Rogge, que ha assegurat que serien "condescendents amb els clubs que afrontin partits de la prèvia de la Champions i que siguin contraris a una cessió".
Al Barça es recorda que els Jocs de Pequín no formen part del calendari oficial de partits estipulats per la FIFA i, per tant, no existeix obligació legal de cedir Messi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.