Esports

Regal Barça i Penya debuten a l'Eurolliga

Bàsquet

Els dos equips catalans comencen avui el seu camí cap a la final a quatre de Berlín. El Regal F.C Barcelona debuta aquest vespre davant el Nancy francès a partir de dos quarts de nou en el retorn de Juan Carlos Navarro a l'Eurolliga després del seu pas per la NBA. Pel seu entrenador, Xavier Pascual "el jet-lag no pot ser una excusa" en referència al viatge a Los Angeles dels darrers dies. En aquest sentit ha assegurat que "l'experiència americana ha servit per veure que estem creixent i per sentir-nos més competitius".

Pel que fa la Penya, l'equip de Sito Alonso debuta davant l'Olimipia de Ljubliana en el que serà "una bona prova" per saber l'actual nivell de l'equip, segons ha assegurat l'entrenador verd i negre. Els badalonins, que tornen a l'elit continental, no podran comptar amb la presència de Ricky Rubio. El partit es disputarà a l'Olímpic de Badalona a a tres quarts de nou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.