Esports

El Barça, a fer-se fort al Palau davant un rival que no sap guanyar fora

Lliga ACB

El Regal Barcelona vol rescabalar-se de l'última derrota que va patir en Lliga ACB davant l'Unicaja (82-71), amb victòria i bon joc en el seu retorn al Palau Blaugrana, on aquest diuemnge (12.30 hores) espera fer valer el factor pista davant un equip, el Granada, que encara no coneix la victòria com visitant.

Els homes de Trifón Poch es troben a la zona tranquil·la de la classificació gràcies als seus cinc triomfs com local, però baixen molt lluny del Palau Municipal d'Esports de Granada. A més, llevat de l'ensopegada de la setena jornada davant l'MMT Estudiantes (71-72), el Barça s'ha mostrat un equip molt sòlid al Palau, tant en Eurolliga com en l'ACB, on es manté, una jornada més, com el millor local en el capítol defensiu.

A les bones prestacions defensives, cal unir el bon moment pel qual travessa Jaka Lakovic, al qual aquest estiu el club buscava equip i que cada vegada està assumint un major protagonisme davant la mediocre aportació d'André Barret com a director de joc i la baixa de Víctor Sada per culpa d'un esquinç de turmell.

Precisament el de demà podria ser el partit de la reaparició de Sada, que ja va viatjar amb l'equip a Kaunas, en l'últim partit europeu i que demà seurà, de curt, a la banqueta, encara que la seva participació segueix sent dubtosa.

El partit serà especial per a l'escorta blaugrana Juan Carlos Navarro, que va debutar en l'ACB en un Barça-Granada i que, dotze temporades després, en aquest mateix partit podria superar la barrera dels 5.000 punts en aquesta competició.

Navarro acumula 4.992 punts i, de sumar-ne vuit més, es ficaria en el club dels 5.000, on actualment només hi ha dos jugadors en actiu: José Antonio Paraíso (Alta Gestión Fuenlabrada), amb 5.713, i Bernard Hopkins (Bruesa), amb 5.711. La victòria és important per els dos equips. El Barcelona, per no despenjar-se de TAU, Unicaja i Kalise Gran Canària, al capdavant de la classificació, i el Granada, per acostar-se als llocs de play-off.

En qualsevol cas, les opcions de triomf de l'equip blaugrana, clar favorit del xoc, passen per marcar el ritme del partit en atac i mantenir la intensitat defensiva dels últims partits, posant especial atenció als moviments de Curtis Borchardt a la pintura i al llançament exterior de Jimmie Hunter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.