El Regal FC Barcelona guanya el Reial Madrid (75-83) i passa a semifinals

El Regal FC Barcelona s'ha convertit en primer i just semifinalista de la Copa del Rei després de superar el Reial Madrid (75-83) en un clàssic que només ha decebut els que han sortit derrotats, ja que hi ha hagut espectacle a les grades i a la pista, on Navarro, que ha marxat ovacionat a uns segons del final, ha guanyat la partida a Bullock i el partit per al seu equip, sentenciant-lo en l'últim quart i evitant el "miracle blanc".

El Palacio de Deportes de la Comunitat de Madrid s'ha vestit de gala per inaugurar la LXXII edició de la Copa del Rei i el públic ha esperat fins al final la remuntada a la qual el Reial Madrid l'havia acostumat en els últims partits, però aquesta vegada no ha arribat.

Els blaugrana ja estaven advertits del que havia passat dies enrere a l'Eurolliga i, per això, no han cregut en la seva victòria fins al final.

En la primera part, el Reial Madrid només havia estat per davant en el 4-3 gràcies a dues cistelles de Reyes. Les pèrdues de pilota han evitat que els avantatges fossin més grans.

A la represa, Ilyasova i Navarro s'han conjurat per aconseguir la diferència que podria ser decisiva (43-56), abans que els blancs haguessin entrat en joc.

Un 3+1 de Bullock, complidor, però poc acompanyat en el partit, ha significat el 58-61 i ha deixat obert el partit, tot i que, sempre amb el Barça com a dominador. Un domini que ha certificat Navarro –tres triples consecutius– amb un superb últim parcial que ha eclipsat la bona feina de companys i rivals i s'ha emportar el mèrit de deixar el seu equip a semifinals.