El Regal Barça tanca un desembre de somni amb victòria davant el Bilbao (59-66)

Ni la baixa de Lakovic ni les ganes del Iurbentia Bilbao per esgotar les últimes opcions per entrar a disputar la Copa del Rei han impedit que el Regal Barça s'hagi embutxacat una valuosa victòria al Bizkaia Arena per 59 a 66. És la novena consecutiva a l'ACB i la darrera d'un mes de desembre bastit exclusivament de victòries blaugrana.

El partit ha començat amb molt de desencert per part dels dos equips, i principalment dels blaugrana, que no han trobat la inspiració en el tir exterior. El primer quart ha acabat amb només 8 punts anotats pels de Xavi Pascual (19-8).

A la segona part, el Barça ha entrat definitivament en el partit, i de la mà de la parella Basile-Vázquez ha capgirat el marcador amb un parcial de 14 a 4. L'equip blaugrana ha apujat la intensitat del joc amb una bona defensa, i aquest millor ritme de partit l'ha anat conduint cap al domini definitiu del partit.