Esports

El Regal Barça doblega (69-76) el Bruesa GBC

El Regal Barça s'ha redimit de la desfeta patida contra el TAU en la primera jornada de l'any. La victòria a l'Eurolliga contra el Prokom ha donat una mica de tranquil·litat al conjunt de Xavi Pascual, i avui no ha defraudat. S'ha acabat imposant en el camp del Bruesa GBC per 69 a 76, això sí, després de patir molt durant els dos primers quarts. Els de Sant Sebastià han plantat cara, fins al punt de situar-se en un avantatge de 15 punts aprofitant el joc tou i el desencert en tir exterior del Barça. 

Ilyasova, Navarro i el recuperat Lakovic han estat els impulsors de la remuntada, i han tancat el segon quart a només 4 punts dels bascos. Amb aquesta victòria, el Regal Barça consolida la tercera posició a la classificació. El Bruesa ha arribat al partit un pèl desconcertat. Els donostiarres van tancar el 2008 amb tres victòries seguides, però van començar el 2009 sent apallissats pel Ricoh Manresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.