Esports

El Regal Barça, clar favorit contra l'Alba

Bàsquet

Segon partit seguit del Regal Barça avui a casa en el Top 16 de l'Eurolliga i segona setmana en què l'equip blaugrana no pot fallar si no vol complicar-se la classificació per als quarts de final.

Si fa vuit dies els de Xavi Pascual van passar amb molt bona nota (85-65) l'escull del Maccabi, aquest vespre no haurien de tenir més dificultats que davant els israelians per repetir contra l'Alba Berlín, ventafocs i cuer del Grup F.

L'equip alemany va entrar al Top 16 més per errades del Joventut, amb els seus problemes de diversa índole amb Mensah-Bonsu, Wright i Ricky Rubio, que per mèrits propis. I fora de Berlín baixen molts enters.

De fet, l'Alba només ha pogut guanyar un dels sis partits com a visitant, precisament a Badalona (75-79) el dia que la Penya s'hi jugava la classificació. En el Top 16 va caure apallissat a Tel Aviv (96-65). Una altra cosa és a Berlín, on el Barça ha d'anar la pròxima jornada, i on el Madrid va guanyar amb moltes dificultats la setmana passada (84-87).

El Barça, si juga al nivell que està mostrant fins ara, és clar favorit per a l'enfrontament d'avui. Tot i així no valen confiances, els alemanys jugaran sense pressió i l'equip de Xavi Pascual haurà de controlar, sobretot, els seus jugadors exteriors, McElroy, Rashad Wright, Jenkins i Jacobsen.

Malgrat la gran superioritat del Barça, però, com és normal, Xavi Pascual, no vol cap mena de confiances: "A priori, tothom pensa que serà un partit que hauríem de guanyar amb facilitat, però l'Alba és un equip fort, seriós, que sap a què juga. Serà duríssim, i per això espero un Palau ple", va avisar ahir el tècnic barcelonista.

"És un partit importantíssim en què no podem ni hem de fallar", va afegir Pascual, que va destacar la solidesa defensiva de l'Alba, un equip que, segons l'entrenador del Barça, "no va aconseguir alguns resultats de la primera fase per casualitat".

Multa al Barça
L'Eurolliga ha imposat al Barça una sanció econòmica de 1.500 euros pels incidents durant el partit contra el Maccabi, quan hi va haver una invasió de la pista del Palau per part d'uns activistes propalestins, que van interrompre el joc al final del primer quart.

El Barça ja ha fet saber que els nou retinguts pels Mossos, que van ser identificats i posats en llibertat, no tenen cap mena de vincle amb el club, ni són socis ni abonats al Palau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.