El Joventut derrota el Fuenlabrada en una partit molt ajustat

Bàsquet

La primera part ha estat molt igualada i ha destacat, per la part de la Penya, l'aportació ofensiva de Mallet amb 12 punts. Amb el resultat de 38 a 37 s'ha arribat al final de la primera part.

A la represa, l'equip madrileny ha començat a dominar el partit amb avantatges superiors als deus punts. A la Penya només Ricky Rubio i un gran Moiso aconseguien mantenir els verd-i-negres dins el partit.

En l'últim quart, Pau Ribas ha revolucionat l'equip de Sito Alonso, i gràcies al seu encert s'ha capgirat el resultat. Però els triples de Brad Oleson han tornat a donar l'avantatge al Fuenlabrada (71-74) quan faltaven quatre minuts.

En un final de partit molt ajustat, Ricky Rubio ha acabat decidint per l'equip verd-i-negre amb dos tirs lliures i una pilota recuperada. Amb aquesta victòria l'equip de Badalona s'assegura una plaça a la propera Copa del Rei i, a més, amb moltes possibilitats de ser un dels caps de sèrie.