EL Joventut guanya el CAI Saragossa (84-87)

Lliga ACB

El Joventut ha aconseguit recobrar-se de la derrota que va patir en les semifinals de la Supercopa davant un CAI Saragossa que segueix acumulant derrotes, la setena consecutiva.

Els de Badalona han patit més del que s'esperava per no veure trencada la seva bona tirada davant un rival que d'aquí una setmana es jugarà a Sevilla alguna cosa més que dos punts.

Els de Saragossa els hi ha costat trobar la cistella rival i han sobreviscut als primers compassos gràcies a l'aportació del seu màxim anotador, l'argentí Paolo Quinteros, mentre el Joventut assegurava més les seves accions i poc a poc han anat obrint pas al marcador i aconseguien acabar el primer quart amb el màxim avantatge (17-23).

L'equip que dirigeix Alfonso Sito Alonso ha sobreviscut gràcies a les cistelles i al bloqueig i continuïtat que ha permès a Hernández-Sonseca marxar al descans com a màxim anotador del seu equip amb 12 punts.

Les coses no han començat bé per als locals en el tercer quart que han encaixat un parcial de 2-9 en els tres primers minuts, però un triple de Taurean Green els ha tornat la confiança.

Un bon començament de l'últim quart per part dels verd-i-negres (2-7) els ha permès administrar els cinc punts d'avantatge que han aconseguit davant un adversari que volia però no podia donar-li la volta al marcador.

Els de Saragossa han batallat i s'han entregat al màxim i han tingut a les seves mans més d'una pilota per posar-se per davant però han fallat, i únicament han pogut barallar-se per deixar un bon regust de boca als seus aficionats tot i la derrota.