El Joventut s'imposa davant el CB Granada (86-92)

Lliga ACB

El Joventut s'ha imposat al CB Granada i s'ha endut un triomf amb el que s'ha agreujat la crisi dels andalusos com a locals, que han patit la seva quarta derrota consecutiva a domicili.

L'equip català ha dominat de principi a final gràcies a la bona direcció de joc de Ricky Rubio i als homes de joc exterior, tancant millor el rebot davant un CB Granada, que en algunes fases del partit s'ha distanciat al marcador incapaç d'escurçar distàncies.

Al primer quart els bons percentatges de tir exterior de la Penya li han permès prendre avantatge, amb una direcció de joc molt més efectiva que als locals. Malgrat això al final d'aquest parcial ha destacat la bona aportació del local Jimmy Hunter de tal manera que la diferència final ha estat de tres punts (22-25), resultat al qual han contribuit els rebots d'Hernández-Sonseca.

Al segon quart, l'entrada a la pista de Jasen i Maric ha contribuit a la millora local però el conjunt visitant no s'ha inquietat i ha mantingut el seu domini zonal, i amb la igualada com a tònica, el final del segon quart ha tingut la mateixa diferència de punts que el primer (45-48).

Al tercer parcial l'equip andalús ha millorat en defensa, amb Borchardt i Gutiérrez, el que ha permès segones opcions d'atac i per primera vegada el conjunt granadí s'ha posat per davant al marcador encara que per un marge molt curt (66-65). Tot seguit, el joc sense continuïtat del CB granada i dos bons últims minuts de la Penya, han tornat a donar l'avantatge als visitants, una altra vegada amb tres punts de distància (70-73).

L'últim quart ha estat desaprofitat en el seu inici pel CB Granada, el mal joc dels quals li ha costat un parcial de 0-8 gràcies als triples de Mallet i Bodganovic, aquest últim recanvi de Ricky Rubio.

El rebot ofensiu del Joventut li ha permès gaudir de segones jugades i encara que el local s'ha defensat millor, els seus mals percentatges de tir no han inquietat als visitants i aquests s'han imposat per 86-92.