Esports

Soriano i Benedito debaten sobre el joc brut de la campanya

L'exvicepresident econòmic del Barça i membre de la candidatura d'Ingla explica que les acusacions a Rosell són una defensa a la demanda que els va interposar

Soriano, que ha anat en representació d'Ingla al debat que s'ha produït avui al col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, ha debatut amb el candidat Agustí Benedito sobre el to agressiu que ha pres el procés electoral. "Per no arribar a una campanya bruta ja arribem tard, suposo que jo també estic a punt de rebre. Jo estic satisfet amb el debat perquè és el que el soci demana. Una cosa és no fer guerra bruta però l'altra és no dir la veritat sense fer espectacle i entrant en propostes del programa", ha dit Benedito.

Per la seva banda, l'exvicepresident econòmic del FC Barcelona i membre de la candidatura de Marc Ingla a la presidència del FC Barcelona ha demanat al també candidat Sandro Rosell que els deixi "en pau" i ha reiterat que les seves actuacions es deuen que s'han vist "obligats" a defensar-se de la demanda posada per Rosell. "El que ens ha passat és que ens han interposat una demanda i ens hem vist obligats a defensar-nos. El que no és joc net és fer mesos i mesos de campanya. No demanarem explicacions a Rosell, només que ens deixi en pau", ha declarat.

Al debat també hi ha participat Xavi Faus, representant de la candidatura de Sandro Rosell, i Jordi Torrent per Jaume Ferrer. Xavier Faus ha contestat a les acusacions procedents de Soriano, sobre la demanda interposada pel seu candidat cap a Marc Ingla, exposant que Rosell demandaria Laporta i Ingla per difamacions sobre el cas de presumpta corrupció.

El defensor de Jaume Ferrer, Jordi Torrent, ha desmentit que Laporta estigui més present que el mateix candidat Ferrer i que hagi adoptat el paper de líder de la campanya. "No és així, Jaume Ferrer va dir a final de desembre que es volia presentar. Laporta dóna suport a Ferrer perquè va dir que aniria amb qui obtingués més suports dels membres de la junta directiva", ha comentat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.