Esports

Benedito reclama el vot per evitar que "governin els d'abans"

El candidat diu que la seva opció és l'única que no farà tirar enrere el Barça

El candidat a la presidència del Barça, Agustí Benedito, ha reclamat el vot per considerar-se "la millor alternativa" i per evitar "que el Barça sigui governat pels d'abans".

Benedito ha fet l'últim acte de la campanya en la seva seu social abans de participar aquesta nit en el debat decisiu que emetrà TV3, on tots els aspirants buscaran fer-se amb la porció més alta d'indecisos, després de reconèixer tots ells que aquesta és la bossa més important de vots que hi ha.

"La meva opció d'alternativa vol donar un nou impuls al FC Barcelona per assegurar el seu futur. Davant existeix l'opció de deixar que el club torni enrere, que torni a ser governat pels de sempre, per una junta condicionada pels negocis particulars dels seus directius", ha dit, en clara al·lusió al també candidat Sandro Rosell.

Benedito s'ha presentat en aquesta recta final de la campanya com un dels aspirants que més ha crescut en intenció de vot, encara que les enquestes que fan anar els candidats, fins i tot les d'ell, auguren que Sandro Rosell es troba en la millor posició per guanyar les eleccions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES