Esports

El Regal Barça es veurà les cares amb Montepaschi, Cibona, Fenerbahçe, Zalgiris i Asvel Lyon

La pròxima 'final four' de l'Eurolliga es disputarà del 7 al 9 de maig del 2010 al palau de París-Bercy

L’equip de Xavi Pascual ja coneix qui seran els seus rivals a la fase regular de l’Eurolliga.

En el sorteig celebrat aquest dimecres a Barcelona, el Regal Barça ha quedat al capdavant del grup A.

Així, els rivals dels blaugranes en la lluita per la classificació pel Top 16 de l'Eurolliga, amb quatre places en joc, són el Montepaschi de Siena, el Cibona Zagreb, campió croat, el Fenerbahçe turc, el Zalgiris Kaunas i l’Asvel Lió.

El Regal Barça sortia com a cap de sèrie del sorteig de la fase regular de l’Eurolliga, amb els altres equips que van jugar l’última final a quatre a Berlín, fet que suposa que ha evitat rivals com CSKA Moscou, Panathinaikòs i Olympiacos, així com també la resta d’equips ACB classificats (Reial Madrid, TAU i Unicaja).

Per la seva banda, el Reial Madrid ha quedat emparellat amb el vigent campió de la competició, el Panathinaikòs, el Khimki rus de Sergio Scariolo, Raúl López, Carlos Cabezas i Jorge Garbajosa, l'Armani Jeans Milan, l'Asseco Prokom i l'Ewe Baskets Oldenburg alemany, en el grup D.

A més, al Tau Cerámica li ha tocat en sort el Grup C, també molt fort, amb CSKA de Moscou, Maccabi de Tel Aviv, Virtus Roma, Union Olimpija i el guanyador de la prèvia A.

Finalment Unicaja, en el grup B, jugarà contra Olympiacos, Partizan, Efes Pilsen, Lietuvos Rytas i amb l'equip que s'imposi en la prèvia B.

La fase regular de l’Eurolliga es disputarà del 21 d’octubre al 14 de gener. La final four se celebrarà entre el 7 i el 9 de maig a París.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.