Esports

El Barça tanca la gira nord-americana amb un empat contra el Chivas (1-1)

La plantilla blaugrana se suma al dolor per Jarque. L'equip ha fet un minut de silenci abans del seu últim partit de la gira dels Estats Units i ha jugat amb un braçal negre

El Barça ha jugat l'últim partit de la gira nord-americana contra el Chivas a San Francisco i ha acabat amb empat a un.

Després d'una primera meitat sense gols, tot just començar la segona, al minut 50, Morales ha avançat els mexicans. Al 63, però, Bojan ha aconseguit l'empat i el seu tercer gol de la temporada després d'una centrada de Dani Alves.

De fet, ha estat un partit amb domini total blaugrana, però sense encert en la definició final. Els jugadors del Chivas s'han limitat a defensar com podien fins que, sorprenentment, al segon temps s'han avançat en el marcador amb un gol de Morales, que ha superat la marca de Dani Alves.

Però, precisament, ha estat el lateral brasiler el protagonista de la reacció blaugrana. Primer amb una assistència que Bojan no aprofita. Després amb un llançament de falta que no aconsegueix enviar entre els tres pals. I, ara sí, amb la passada que permetia a Bojan empatar el partit.

Jugadors afectats

La notícia de la mort de Dani Jarque també va arribar ahir als Estats Units, i els jugadors blaugranes han volgut jugar el seu últim partit de la gira nord-americana amb un braçal negre i guardant un minut de silenci en homenatge i dol pel capità de l'Espanyol.

A la sortida dels vestidors, Bojan Krkic ha confessat: “Estàvem molt afectats i ho seguim estant”, referint-se a l’estat d’ànim de l’equip abans de disputar el darrer compromís de la gira pels Estats Units. “Era un company i em sap molt greu. Vull donar-li a tota la seva família el meu suport” ha afirmat el davanter.

Segons Krkic, Andrés Iniesta és el jugador blaugrana que està més afectat per la mort del capità de l’Espanyol. I és que el migcampista del Barça i Jarque havien coincidit en les categories inferiors de la selecció espanyola. Tots dos van formar part de l’equip que va guanyar l’Europeu sub-19 l’any 2002. A la seva pàgina web, el de Fuentealbilla ha expressat el seu dolor: “És un cop molt dur. Et trobaré a faltar, amic”.

Carles Puyol, que ha parlat per telèfon amb Iván de la Peña, també ha tingut unes parales de dol i de suport. “És un dia trist per a tots nosaltres i per al futbol. Enviem el nostre suport a la família i als seus companys. He parlat amb alguns i estan molt afectats. Estarem al costat de la família i dels companys. És un cop dur”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.