Esports

Els aficionats demanen batejar el nou estadi de Cornellà amb el nom de Dani Jarque

Nombrosos seguidors, de manera espontània, han acudit a la porta 21, el mateix número que el dorsal que duia el central català, del nou camp blanc-i-blau

La mort del capità de l'Espanyol, Dani Jarque, ha provocat les primeres reaccions espontànies entre els aficionats, que des que es van assabentar de la notícia han anat acudint a la porta número 21, el mateix número que el dorsal del defensa, del nou estadi de Cornellà.

De fet, molts aficionats ja han expressat la seva voluntat en alguns fòrums pericos d'internet, com Fuerza Perica, que el nou estadi de Cornellà o la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs siguin batejats amb el nom de Dani Jarque. Un altre corrent demana que es retiri el dorsal 21.

Dani Jarque va morir aquest dissabte a la nit als 26 anys a causa d'una asistòlia. El club està agilitzant els tràmits perquè el cos del jugador arribi com més aviat millor a Espanya, després que se li faci l'autòpsia a Itàlia.

En principi avui s'havia de practicar l'autòpsia al jugador, però el procès a Itàlia és bastant lent, el mínim són tres dies. El cos diplomàtic espanyol està intentant agilitzar aquest procés per tal que el cos del jugador pugui ser repatriat tan aviat com sigui possible.

De fet, l'Espanyol, que avui havia de jugar un partit amistós contra el Bolonya, ha suspès de manera immediata la gira per terres italianes i ja ha aterrat a l'aeroport de Barcelona.

Nico Pareja hi deixa la samarreta
Per la seva part, l'argentí Nico Pareja, que va abandonar l'expedició del RCD Espanyol per incorporar-se a la seva selecció, s'ha acostat aquesta matinada a la porta 21 del nou estadi espanyolista per unir-se al dol per la mort del seu company i dipositar una samarreta al costat de les espelmes, bufandes i banderes dels aficionats.

Pareja va estar amb els seus companys a Itàlia, però va abandonar la concentració en haver estat convocat per Diego Armando Maradona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.