Esports

Cesc: "Arsène Wenger em va dir que deixés el meu futur a les seves mans"

L'encara jugador de l'Arsenal revela que el seu possible fitxatge pel Barça depèn ara del parer del tècnic francès

L'encara jugador de l'Arsenal Cesc Fàbregas ha reconegut aquest dimecres que abans d'incorporar-se a la concentració de la selecció espanyola per al Mundial de Sud-àfrica va mantenir una conversa amb el tècnic de l'Arsenal, el francès Arsène Wenger, arran del seu desig de marxar del club per fitxar pel Barça. Cesc ha revelat que el tècnic francès li va dir que "deixés" el seu futur "a les seves mans".

Cesc ha estat el centre d'atenció a la sala de premsa de la Ciutat del Futbol a Madrid. Les seves últimes manifestacions, revelant que desitja jugar al Barcelona, i les dures negociacions que s'han iniciat entre clubs, han centrat l'interès dels mitjans de comunicació. El jugador d'Arenys ha estat més clar en les seves respostes en anglès quan ha revelat detalls de la conversa mantinguda amb Wenger. "Tinc un gran respecte per l'Arsenal, per Arsène Wenger i pels aficionats. Mai a la meva vida, ni a casa meva, no m'he sentit tan estimat".

"Vaig tenir una conversa molt llarga i molt bona amb Wenger, potser la millor que he tingut a la meva vida. El respecto massa i no vull dir moltes més coses que em va dir, només que ho deixés tot a les seves mans i que ell ho arreglaria tot. Ara no toca Arsenal, no està a les meves mans, i només em centro en el Mundial", ha afegit.

Cesc ha acabat dient que el seu desig és tancar el tema: "El que faig és estar concentrat en la selecció espanyola i no vull dir res més durant el Mundial perquè és el més important. En el futur no estic interessat". "Un Mundial és massa important i gran com per pensar en altres coses", ha afegit, alhora que ha explicat que està concentrat al cent per cent, "recuperant-me de la lesió. Em sento molt bé, i per a mi el més important és formar part d'aquest equip i jugar el millor esdeveniment del món".

L'Arsenal, per la seva banda, ha reconegut que manté una actitud de "forta oposició" a la possibilitat que Cesc marxi de l'equip i ha afegit que no pensa tenir cap contacte amb el FC Barcelona. "No hem tingut contacte i no volem tenir-ne", ha declarat un portaveu del club de Londres. Un exjugador de l'Arsenal i del Vila-real, el francès Robert Pires, ha fet palès el seu dubte que l'equip anglès accepti que Cesc marxi, amb l'argument que el jugador català "és la imatge de l'Arsenal" i s'ha mostrat convençut que Fàbregas jugarà amb la samarreta gunner la temporada que ve. "Si veiem avui un gran Cesc és perquè Arsène Wenger li té una gran confiança, per això no crec que Cesc deixi l'Arsenal", ha afegit Pires.

Wenger va manifestar fa algunes setmanes la seva confiança que Cesc continuarà com a mínim un any més, tot i que també es va manifestar partidari que el jugador no es quedi per força al club. Cesc té contracte amb l'equip anglès fins al 2014.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.