Esports

Oferta formal per Cesc

El director general del FC Barcelona, Joan Oliver, confirma que dimarts a la tarda el club blaugrana va presentar una oferta "concreta i per escrit a l'Arsenal"

L'operació Cesc ja està en marxa. El FC Barcelona ha presentat una oferta per escrit a l'Arsenal per fitxar Cesc Fàbregas.

En concret, segons informa la web del club, el director general del FC Barcelona, Joan Oliver, ja ha avançat: “Tothom sap que Cesc vol jugar al Barça i tothom sap que nosaltres també el volem fitxar, però aquí hi ha un tercer actor, que és l’Arsenal. Qualsevol acord passa per ells i l’1 de juny va començar el període oficial de negociacions. Fins abans-d’ahir havien de ser converses informals, però des d’ahir ja són formals, i el mecanisme habitual és presentar una oferta formal i concreta. Per això, ahir a la tarda, vam presentar una oferta concreta i per escrit a l’Arsenal”.

El vicepresident esportiu Rafael Yuste també ha parlat de la possible incorporació de Cesc: “Estic esperançat que pugui fitxar pel Barça al més aviat possible. Jo sóc optimista i és clar que ell, la família, els jugadors i tot el seu entorn li donarien una benvinguda molt càlida. Per això no farem res que pugui truncar el seu fitxatge. No anirem amb cap tipus de pressa, però tampoc ens aturarem”.

Yuste no ha pogut donar més detalls, perquè ha explicat que les negociacions les duen a terme la secretaria tècnica amb Txiki Begiristain i Raül Sanllehí al capdavant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.