Esports

Barton es lesiona el tendó d'Aquil·les

Dijous que ve, el doctor Antoni Dalmau operarà el jugador txec, que diu adéu a la temporada

Lubos Barton pateix una lesió parcial del tendó d’Aquil·les. Després de les proves realitzades, s’ha considerat que el jugador txec passi pel quiròfan aquest dijous. D’aquesta manera, Barton no podrà disputar el play-off final davant el Tau.

Concretament, el club ha comunicat aquest dimecres que davant la persistència de les molèsties que arrossegava a la cama esquerra, se li han realitzat noves proves radiològiques que han demostrat que té una lesió parcial del tendó d’Aquil·les.

Després de consultar diferents especialistes s’ha considerat que el millor tractament és la intervenció quirúrgica. Aquesta serà realitzada dijous a l’Hospital de Barcelona pel doctor Antoni Dalmau.

Adéu a la temporada

El temps de recuperació encara està per determinar, però el jugador diu adéu a la temporada i no podrà disputar el play-off final davant el TAU.

Barton es va lesionar durant un entrenament i ja es va perdre els dos últims partits del Regal Barça contra l’Unicaja al play-off de semifinals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.