Esports

Usain Bolt, premi Laureus al millor esportista masculí internacional

El velocista ha desbancat en la votació final l'altra gran estrella dels Jocs Olímpics, el nedador nord-americà Michael Phelps

L'atleta jamaicà Usain Bolt, tricampió olímpic, s'ha proclamat guanyador del Laureus a l'esportista masculí internacional de l'any 2009, per la seva gesta als Jocs Olímpics de Pequín, on va aconseguir tres ors i tres rècords del món.

A la Xina, Bolt es va convertir en el primer home de la història que ha guanyat la medalla d'or en els 100 metres, els 200 i en els relleus de 4x100, tot batent els respectius rècords del món en els mateixos Jocs.

L'atleta ha assegurat que està "encantat" per adjudicar-se aquest guardó. "És tot un honor triomfar com ho van fer els guanyadors d'altres edicions, com Roger Federer, Michael Schumacher, Lance Amstrong i Tiger Woods", ha comentat.

El velocista ha desbancat en la votació final l'altra gran estrella dels Jocs Olímpics, el nedador nord-americà Michael Phelps, que es va penjar set medalles olímpiques, i el tenista Rafa Nadal, que va conquerir en una temporada Roland Garros, Wimbledon, l'or olímpic i el número u del món.

El passat 27 de maig, a Roma, en el primer acte dels premis, l'atleta russa Elena Isinbaieva va aconseguir el Laureus com a millor esportista femenina internacional de l'any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.