Esports

Usain Bolt rep l'alta després de patir un accident de cotxe

L'atleta jaimacà va estavellar el seu esportiu BMW en una autopista dels afores de la capital del país

L'atleta jamaicà Usain Bolt, plusmarquista mundial dels 100 metres llisos, va patir ferides lleus en un accident de cotxe dimecres passat. Avui ha estat donat d'alta de l'hospital en què havia ingressat, segons ha informat el seu representant, Norman Peart. "Informarem en tot moment de l'estat d'Usain", ha assegurat Peart.

Bolt va estavellar el seu esportiu BMW en una autopista dels afores de la capital del país i va ser traslladat a un centre de salut de l'oest de Kingston. Usain, de 22 anys, va perdre el control del vehicle perquè la carretera estava mullada i va xocar contra una tanca, segons ha informat la policia local.

El triple campió olímpic, que anava acompanyat pel seu germà i una dona, va patir ferides al peu esquerre. "Ha de passar uns tests en les pròximes 48 hores abans de decidir si pot córrer aquests cap de setaman a Kingston", ha precisat Peart.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.