Esports

L'Arsenal rebutja l'oferta formal del Barça per Cesc

L'equip creu que el centrecampista és un jugador "molt valuós"

L'Arsenal ha rebutjat completament l'oferta formal que el FC Barcelona els va fer arribar ahir pel centrecampista Cesc Fàbregas, reconeguda pel club blaugrana, però sense donar xifres, i és que els gunners veuen en el seu capità a un membre "molt valuós" de l'equip.

"El capità de l'Arsenal, Cesc Fábregas, té contracte amb el club fins a l'estiu de 2015. És un membre molt valuós del nostre equip i part dels nostres plans de futur", han assegurat des del club anglès.

L'equip ha reconegut l'oferta del Barcelona, confirmada avui pel seu director general, Joan Oliver, però la resposta ha estat més que contundent: "Com a resposta, immediatament i decididament els diem una vegada més que no tenim intenció de vendre el nostre capità", han reiterat.

A més, per ser "clars", han afegit que no estan disposats a fer cap tipus de contraoferta o de seure a negociar amb el club blaugrana. "El Barcelona ha fet públic que respectarà la nostra posició i esperem que mantinguin la seva paraula", han apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.