Esports

Messi decideix pel Barça contra el Racing (1-2)

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA CRÒNICA 'MINUT A MINUT'

 

El Barcelona s'ha imposat al Racing de Santander (1-2) en un partit en el què el líder només ha estat contundent quan ha saltat al terreny de joc Leo Messi, autor dels dos gols. El Racing s'havia avançat de penal que ha xutat Zigic.

5.000 gols
El jugador argentí Leo Messi, que ja acumula 16 gols en el torneig estatal i 25 en totes les competicions, ha aconseguit avui davant el Racing el gol 5.000 del Barcelona en la història de la Lliga.

L'argentí, que ha sortit a la segona meitat, ha anotat el gol de la victòria blaugrana en el minut 80. Anteriorment, el futbolista argentí havia aconseguit l'empat en aprofitar un rebutg. Messi ha estat, una vegada més, el gran protagonista del triomf barceloní.

Curiosament, el Barcelona va aconseguir el seu primer gol en la història de la Lliga al camp del Racing de Santander, en la temporada 1928-29. El va marcar Parera, en la victòria per 0-2 del Barcelona.

El gol número 1.000 va arribar el 1950 i el va signar Marco Aurelio. El 2.000 el va marcar Zaballa al València, el 1964, i el 3.000 va ser obra de Quini contra el Castelló, el 1982. Finalment, Guillermo Amor va aconseguir el gol número 4.000 marcat al València a Mestalla, el 1996, en la derrota del seu equip davant l'equip local per 4-1.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA CRÒNICA 'MINUT A MINUT'



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.